Notícies

Estem molt contents i volem felicitar el nostre amic i client Miralcamp Fruits pel guardó que han rebut de la JARC a la millor poma golden, moltes felicitats i seguiu així, producte de proximitat i de la millor qualitat.

Entra a la notícia

Aquests dies Footmoments by Arpuba, s.l. ha sortit al Diari de Girona, moltes gràcies per donar a conèixer el nostre projecte i fer-lo cada dia una mica més gran.

Entra a la notícia

DES DE FOOTMOMENTS ESTEM ORGULLOSOS DE COL·LABORAR AMB EL CAP D’OLOT I CONTRIBUIR AL SEU TREBALL AMB AQUESTS POLARS PER ALS NOSTRES SANITARIS. MOLTES GRÀCIES PEL VOSTRE TREBALL.

DONACIÓ DELS POLARS, AJUDA A ELS VOLUNTARIS DEL CRIVATGE PER EL COVID 19 A LA GARROTXA.

Campanya “Tot anirà bé” de Footmoments

Els beneficis de la campanya s’han fet arribar a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI).

A mitjans del mes de maig, l’empresa Banyolina Arpuba, a través de la seva marca Footmoments, va iniciar la campanya ‘Tot anirà bé’. La iniciativa va sorgir per col·laborar amb l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI) i amb el suport de la Fundació Oncolliga l’objectiu era recaptar diners per la investigació contra la Covid 19. D’aquesta manera, Arpuba va crear un disseny de samarretes que venia a 10 € i tots els beneficis anaven destinats a l’IDIBGI.

Aquest dimecres, dos mesos després, s’ha donat per tancada la campanya amb prop de 200 samarretes venudes i Arpuba ha fet l’entrega del total recaptat, 1.450 €. A través de les xarxes socials, tant Arpuba com l’IDIBGI han agraït a tothom que ha participat en aquesta iniciativa.

Avui 19 octubre és el Dia Internacional del Càncer de mama

Aquest any no hem pogut celebrar la #CursaDonaLesPreses però seguim recordant a totes les #guapesivalentes que lluiten cada dia!💪💗

#CancerDeMama

Aquest setembre us presentarem un per un els projectes seleccionats en la convocatòria extraordinària Lliures-Covid19.

Fem-nos #LliuresDeDesigualtats!
Fes una aportació 👉🏻 http://projectelliures.cat/collabora

El @projectelliures, caixa de resistència i solidaritat mútua catalana, resol nova convocatòria i entrega més de 150.000 euros a 9 projectes com @MujeresMigrante @MonBanyoles o @LaTrocaSants. https://projectelliures.cat/2020/07/29/on-hi-ha-xarxa-ningu-no-cau/ @Coop57Catalunya @ecasacciosocial @omnium

Hoy hace 1 año terminaba la misión más dura #OpenArms
Con más de 160 personas a bordo, tuvimos que esperar 20 días para desembarcar en puerto seguro.
Habrá juicio y la historia pondrá a todos en su lugar.
Hoy, 1 año más tarde, seguimos en el lado correcto, estamos en el mar.

Load More...
Catàlegs
FootMoments SAMARRETES AMB VALORS
Menú
Call Now Buttontruca'ns
EuskaraCatalàEnglishFrançaisGalegoDeutschEspañol