Inici

slide 1
slide 1
Euses Girona
Euses Girona
Shadow

Benvinguts a l'àrea d'EUSES Barcelona

EUSES BCN

En aquest espai podeu trobar tot el necessàri per al vostre uniforme d’Euses Campus de Barcelona.

Botiga

PACK BCN
Pack Euses
Pijama
PIJAMA BCN
Camisola
PANTALO BCN
Pantaló
POLO BCN
Polo dona
POLO BCN
Polo home
LLENÇOL BCN
Llençol

Avís important

Abans de fer la comanda comprovar be les mides de les talles.

No s’acceptaran canvis de talla ni devolucions del material personalitzat un cop realitzada la comanda. Només en el cas que el material arribi defectuós es farà el canvi.

Informació enviaments

Des de Publicitat Girona (Grup Arpuba) us recomanem que indiferentment com realitzeu la compra, ja sigui físicament o a la pàgina web, passeu a recollir la vostra comanda per EUSES Bcn, aquest servei us entra dins la mateixa comanda realitzada.

L’import de l’enviament és contempla dins de la Península Ibèrica.

S’ha de tenir en compte que els enviaments es realitzen mitjançant una empresa de transport i passen a fer les entregues segons la seva ruta. Per aquest motiu, algunes vegades ens podem trobar que en el moment que venen a fer l’entrega no us trobeu al domicili. L’empresa en un altre dia torna a fer un altre intent d’entregar la comanda, però si és dona el cas que no us torna a trobar a el domicili, el paquet és retornat i es generen unes despeses. En algunes ocasions ens trobem que el paquet s’ha de tornar a enviar, llavors les despeses que s’incrementin de l’ enviament inicial es carregaran al destinatari.

Per enviaments fora de la Península Ibèrica s’ha de contactar amb Publicitat Girona, per tal de poder calcular-ne l’import a la direcció sol·licitada. Llavors en cas d’escollir aquesta opció es realitza la compra de forma normal sense contractar el servei d’enviament. Una vegada Publicitat Girona (Grup Arpuba)  disposi del cost que suposa l’enviament es posarà amb contacte amb vosaltres mitjançant email i adjuntant un numero de compte per fer-ne la transferència.

Comandes realitzades

Avisarem per mail o telèfon quan estigui preparada la comanda.

Us comuniquem que les comandes realitzades els mesos de juliol i agost seran entregades durant el mes de setembre. Per tant, les comandes realitzades al mes de setembre seran entregades durant el mes d’octubre.

Provar uniformes

En cas que us volgueu provar l’uniforme podeu venir a Publicitat Girona

Avinguda Lluis Pericot 34 – 17003 Girona

horari: de dilluns a dijous de 9:00 a 14:00 h. i de 15:00 a 18:00h.

divendres de 9:00 a 14:00 h. i de 15:00 a 17:00h.

651 096 927 – 972 095 831

eusesbcn@publicitatgirona.cat