Arpuba Solidària

Solidaritat

Arpuba, des del 2017, és simpatitzant amb altres entitats benèfiques gràcies al naixement de la seva marca solidària, Footmoments.

Footmoments és una marca amb uns principis molt clars i marcats: solidaritat, respecte i valors. És per això que estem vinculats a diferents projectes socials i mediambientals als quals destinem un percentatge dels beneficis obtinguts. Aquests beneficis els aconseguim gràcies a diferents productes que oferim, totalment orgànics i sostenibles, on hi marquem dissenys elaborats per la nostra il·lustradora, Simona Drinceanu. Cada grup col·laborador participa amb una sèrie de productes associats especialment a l’entitat i cada campanya té el mateix objectiu i finalitat, la recaptació de fons amb fins socials i al mateix temps ajudar a fer ressò d’aquestes organitzacions. Un cop finalitzada la venda dels productes es publica a les xarxes socials l’import total recollit i es fa el donatiu a l’entitat corresponent.

Organitzes una acció solidària, ets una ong, fundació o entitat?

accio solidaria

Nosaltres volem formar-hi part. 

Com: t’ajudem, aconsellem i orientem a seleccionar el producte o productes. Et proposem les millors opcions qualitat/preu. Adaptem dissenys, preparem imatges i quan el producte i la personalització està definida, fem mostres. 

Et garantim el millor servei al millor preu. I finalment formem part de l’acció.

El fi de qualsevol acció solidària és la recaptació de fons per dedicar-los a les campanyes o accions pròpies de cada entitat (curses, botigues solidàries, etc per ajudar en salut, pobresa, migració, causes naturals, …)

És per això que volem col·laborar de forma activa, i fer-ho econòmicament amb un retorn del 5% del total de facturació a l’entitat o acció. 

T’ajudem, si és el cas, a la venda del producte a través de la nostra web.

Si és una activitat per equips, us facilitem que puguin comprar i personalitzar els productes de marxandatge per les seves accions de recaptació.

Gaudiran de tot el servei ja esmentat, d’un 10% de descompte amb totes les seves compres i la fundació organitzadora també rebrà la part solidària de GRUP ARPUBA, doncs un 5% de la suma de totes les compres dels equips es destinarà a l’entitat. És un format win-win per tots.

Estem a la vostra disposició per aprofundir i preparar junts la vostra acció solidària. Ens encantarà formar-ne part i fer-ho junts.

Us esperem.