Qui som

Qui som?

Ens dediquem a la publicitat i l’objecte de reclam desde l’any 1996. Això ens dóna una experiència acumulada en aquest temps, molt important per conèixer de primera mà els productes i les necessitats dels nostres clients. Formada per un grup de professionals en els diferents departaments de l’empresa, ens permet oferir un ampli ventall de possibilitats en disseny, producte i acabats, així com un acurat servei personalitzat de venda i post-venda. Esperem un any més poder col·laborar amb tots els clients i amb aquells de nous que ens donin confiança.

On som?

Actualment amb unes instal·lacions noves de 500 m2 de taller + 100 m2 oficina tècnica + 30 m2 show room + 100 m2 oficines a la Fàbrica de Banyoles. 80 m2 a la botiga/taller de Girona i 20 m2 a l’oficina comercial de Barcelona. Podem oferir un servei excel·lent a tots els nostres clients. Amb maquinària d’ultima generació i amb constants inversions de millora tant en acabats com en capacitat, qualitat i agilitat de servei. Gaudim de la nostra feina i això es nota amb tot allò que fem.

Som menbres de:

  

El nostre compromís?

Condicions de treball: Realització d’auditories per empreses externes independents sobre les condicions de treball Certificat Wrap Nivell Platinum. Millora de les condicions d’higiene i salut gràcies a un centre mèdic integrat i de l’educació i formació contínua dels treballadors. Adhesió a la Fair Wear Foundation comprometent-se a respectar a les seves fàbriques un codi de conducta exemplar en matèria de drets i llibertats dels treballadors. Signatura de la carta de la federació francesa dels professionals de la publicitat a través de l’objecte (2FPCO) i de l’Associació Europea de productes promocionals (EPPA).

Qualitat: Sol’s analitza, controla i prova totes les seves produccions en compliment amb la norma NFX06-022. Control dels articles en estoc mitjançant la utilització de nombres de lots. Qualitat i traçabilitat de peces orgàniques pel Certificat Organic Content Standard per Control Union Certifications 2016.

Protecció: Certificat que garanteix l’estricte compliment del conveni de Ginebra pel que fa al treball infantil. Compliment de les reglamentacions vigents, especialment el REACH sobre salut i seguretat del consumidor, en col·laboració amb el IFTH. Utilització d’embalatges reciclables. Garantia de la no utilització de colorants nocius pels Certificats OEKO TEX: Nº CQ 1094/1 i Nº 1094.

Servei: Certificació ISO 9001: 2008 “la logística i transport” Servei logístic en un dels ports més importants d’Europa (Le Havre a França).

Certificats

En compromís amb la societat i amb un creixement responsable, Grup Arpuba Publicitat s’enorgulleix de garantir les més importants certificacions internacionals en matèria de condicions de treball, qualitat, protecció, servei i desenvolupament d’iniciatives ètiques i socials.

SEGELLS DE QUALITAT I FUNDACIONS

CERTIFICATS

              

Serigrafia

La serigrafia és una tècnica d’impressió en el mètode de reproducció de documents i imatges sobre qualsevol material, i consisteix a transferir una tinta a través d’una malla tibada en un marc. El pas de la tinta es bloqueja en les àrees on no hi haurà imatge mitjançant una emulsió o vernís, quedant lliure la zona on passarà la tinta.
El sistema d’impressió és repetitiu, això és, una vegada que el primer model s’ha aconseguit, la impressió pot ser repetida centenars i fins a milers de vegades sense perdre resolució.

Tampografia

La tampografia, és un procés de reproducció relativament jove. Consisteix en una placa metàl·lica o plàstica, revestida d’una emulsió fotosensible, on es grava la imatge per un procés químic, formant un gravat al buit, aquesta placa és coberta de tinta i escombrada per una fulla, posteriorment un tampó de silicona pressiona sobre el gravat de la placa recollint la tinta de gravat en relleu i transportant-la sobre la peça que serà impresa per contacte. Aquest sistema és actualment molt utilitzat per al marcatge de peces industrials i publicitat.

Brodats

El brodat industrial és un art que consisteix en l’ornamentació manual o industrial dels brodats; per mitjà de brins tèxtils o fils de brodar, en una superfície flexible. Els fils de brodar que s’empren en el brodat industrial poden ser de seda, llana, polièster, niló i altres, amb variats colors; com també fils metàl·lics de plata i or o de laminatge sintètic.

Avui dia el brodat tèxtil li permet desenvolupar la seva Imatge Corporativa en qualsevol peça tèxtil; és un mètode que s’utilitza per a personalitzar peces amb excel·lent qualitat i economia; pràcticament no té limitacions, permet realitzar personalitzacions sobre qualsevol brodat, i ofereix una gran durabilitat. En peces com a samarretes, polos, camises, polars, jaquetes, gorres, el brodat tèxtil és un valor afegit a la peça, amb màquines industrials multicapçals d’última generació es pot realitzar tant tirades curtes o de gran volum.

Impresió Digital

La impresió digital és un procés que consisteix en la impresió directa d’un arxiu digital en un paper o altres materials per diversos mitjans, sent el més comú la tinta a la impressora d’injecció de tinta (cartutxos), tòner a impressora làser i impresores de gran format tipus plotter.

Aquest procés, habitualment ofert de manera professional per petits negocis, és ideal per a projectes d’impressió de baix volum i / o temps de lliurament extremadament curts, ja que una de les principals avantatges que ofereix és la disponibilitat gairebé immediata dels impresos, ja que no requereix temps d’assecat o modificacions al no treballar amb tintes tan denses com les que s’utilitzen en el procés de d’impressió clàssic.

Sublimació

Les impresores de sublimació de tinta empren un procés d’impressió que utilitza calor per a transferir tinta a mitjans com targetes de plàstic, paper, ceràmica o tèxtil. El procés consisteix usualment a posar un color cada vegada utilitzant una cinta que té panells de color. Aquestes impressores estan principalment pensades per a aplicacions de color d’alta qualitat, incloent-hi fotografia en color, i són menys recomanables per a text. Primerament utilitzades en les copisteries, cada vegada més s’estan dirigint als consumidors d’impressores fotogràfiques.

01

Una idea

Explicans la teva idea o campanya i nosaltres et dissenyem o adaptem la vostra imatge a les vostres necessitats, t’assessorem perquè tinguis el millor resultat possible.

02

Bon producte

Amplia gama de productes de diferents tipus i amb possibilitat de personalitzar o adaptar al 100% a les vostres necessitats. Podem dissenyar, confeccionar o modificar quasi qualsevol producte per adaptar-lo a les vostres necessitats.

03

Bon servei

T’assessorem perquè tinguis el millor resultat possible al millor preu. Tenim més de vint-i-cinc anys d’experiència al sector, això ens dóna una experiència acumulada que podem aplicar als nostres clients. T’oferim QUALITAT, EXPERIÈNCIA I SERVEI al millor preu.

Les nostres instal·lacions

ARPUBA

Carrer dels Telers 104 17820 Banyoles – Girona
972 576 134 – 972 576 032

PUBLICITAT GIRONA

Avinguda Lluis Pericot 34  17003 Girona
651 096 927 – 972 095 831

PUBLICITAT BCN

Fabra i Puig 136 2on 2a 08016 BCN
620 226 599

No dubtis en preguntar-nos, escriu-nos

Menú
Call Now Buttontruca'ns
EuskaraCatalàEnglishFrançaisGalegoDeutschEspañol