Fes una acció solidària

accio solidaria

Organitzes una acció solidària, ets una ong, fundació o entitat?

Nosaltres volem formar-hi part. 

Com: t’ajudem, aconsellem i orientem a seleccionar el producte o productes. Et proposem les millors opcions qualitat/preu. Adaptem dissenys, preparem imatges i quan el producte i la personalització està definida, fem mostres. 

Et garantim el millor servei al millor preu. I finalment formem part de l’acció.

El fi de qualsevol acció solidària és la recaptació de fons per dedicar-los a les campanyes o accions pròpies de cada entitat (curses, botigues solidàries, etc per ajudar en salut, pobresa, migració, causes naturals, …)

És per això que volem col·laborar de forma activa, i fer-ho econòmicament amb un retorn del 5% del total de facturació a l’entitat o acció. 

T’ajudem, si és el cas, a la venda del producte a través de la nostra web.

Si és una activitat per equips, us facilitem que puguin comprar i personalitzar els productes de marxandatge per les seves accions de recaptació.

Gaudiran de tot el servei ja esmentat, d’un 10% de descompte amb totes les seves compres i la fundació organitzadora també rebrà la part solidària de GRUP ARPUBA, doncs un 5% de la suma de totes les compres dels equips es destinarà a l’entitat. És un format win-win per tots.

Estem a la vostra disposició per aprofundir i preparar junts la vostra acció solidària. Ens encantarà formar-ne part i fer-ho junts.

Us esperem.