25 ANYS
+25 anys al teu costat
DTF (Direct to Film)
Impressió digital
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Uniformitats per Universitats, Instituts i Escoles

EUSES GIRONA

Botigues Solidàries

Magic Line Sant Joan de Déu

Espai per Escoles i Instituts

Estàs pensant en organitzar un viatge final de curs?

Si aquest és el vostre cas, vol dir que us trobeu al lloc ideal. A Grup Arpuba hem pensat en crear un espai per vosaltres, on us facilitarem aquesta feina.

Qui som ?

Ens dediquem a la publicitat i l’objecte de reclam des de l’any 1996. Això ens dona una experiència acumulada en aquest temps, molt important per conèixer de primera mà els productes i les necessitats dels nostres clients. Formada per un grup de professionals en els diferents departaments de l’empresa, ens permet oferir un ampli ventall de possibilitats en disseny, producte i acabats, així com un acurat servei personalitzat de venda i postvenda. Esperem un any més podem col·laborar amb tots els clients i amb aquells de nous que ens donin confiança.

Serveis

Responsables amb el medi ambient

Km 0

Km0

Productes manipulats i marcats al costat de casa.​

Pintures ecològiques

pinturas ecologiques

Utilitzem tintes ecològiques lliures de tòxics i de plom. Paper reciclat a l’hora de presentar els nostres productes. Productes ecològics per aconseguir reduir els residus que se’n generen. Seguim treballant per assolir una producció 100% responsable i viable.

ODS

Objectius desenvolupament i sostenibilitat

Col·laborem amb el compliment dels Objectius de desenvolupament i sostenibilitat.

Cert. Responsabilitat Civil

Certificat Responsabilitat civil

Disposem de certificats de responsabilitat civil

Arpuba Solidària

Footmoments

Footmoments

Arpuba és simpatitzant amb altres entitats benèfiques gràcies al naixement de la seva marca solidària, Footmoments.

Footmoments és una marca amb uns principis molt clars i marcats: solidaritat, respecte i valors. És per això que estem vinculats a diferents projectes socials i mediambientals als quals destinem un percentatge dels beneficis obtinguts. Aquests beneficis els aconseguim gràcies a diferents productes que oferim, totalment orgànics i sostenibles, on hi marquem dissenys elaborats per la nostra il·lustradora, Simona Drinceanu. Cada grup col·laborador participa amb una sèrie de productes associats especialment a l'entitat i cada campanya té el mateix objectiu i finalitat, la recaptació de fons amb fins socials i al mateix temps ajudar a fer ressò d’aquestes organitzacions. Un cop finalitzada la venda dels productes es publica a les xarxes socials l'import total recollit i es fa el donatiu a l'entitat corresponent.

Llegeix més...

Marques que et podem oferir