logo ods

Grup Arpuba tenim els principis molt clars i marcats: solidaritat, respecte i valors. Per aquest motiu estem vinculats a diferents projectes socials i mediambientals als quals destinem un percentatge dels beneficis obtinguts. Aquests beneficis els aconseguim gràcies a diferents productes, totalment orgànics i sostenibles, on hi marquem dissenys elaborats per la nostra il·lustradora. Cada grup col·laborador participa amb una sèrie de productes associats especialment a l’entitat. Cada campanya té els mateixos objectius i finalitats, la recaptació de fons amb fins socials, i al mateix temps, ajudem a fer conèixer aquestes organitzacions. Un cop finalitzada la venda dels productes, es publica al nostre blog i a les diferents xarxes socials, l’import total recollit i s’entrega el donatiu a l’entitat corresponent.

campanya mascaretes amb valors

OBJECTIUS I VALORS DE GRUP ARPUBA

Grup Arpuba garanteix als seus clients i col·laboradors un model de producció sostenible i responsable. Per aquest motiu ens marquem uns Objectius de desenvolupament sostenible.

ODS_12

Assolim una producció sostenible gràcies a una sèrie d’accions que duem a terme per intentar contaminar el mínim possible. Utilitzem tintes ecològiques lliures de tòxics i de plom,  paper reciclat a l’hora de presentar els nostres productes i productes ecològics per aconseguir reduir els residus que se’n generen. De totes maneres seguim treballant per assolir una producció al 100% responsable i ecològica.

IGUALTAT DE GÈNERE

A Arpuba garantim i seguim treballant per tal que hi hagi igualtat de gènere de cara als nostres treballadors i treballadores. Actualment, la nostra plantilla consta d’equitat de persones entre ambdós sexes i això també és aplicable a la nostra política d’empresa.

TREBALL DIGNE I CREIXEMENT ECONÒMIC

A dia d’avui, Arpuba conta amb treballadors i treballadores amb risc d’exclusió social. Treballem per combatre les desigualtats i per garantir una ocupació de qualitat als nostres operaris.

GRUP ARPUBA COL·LABORA PARAL·LELAMENT AMB ENTITATS QUE ASSOLEIXEN ALTRES OBJECTIUS SOSTINGUTS ALS ODS

OBJECTIUS DE DIMENSIÓ SOCIAL

Salut i benestar

L’ Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona és una institució privada sense ànim de lucre, amb vocació de servei públic. El seu objectiu és l’atenció hospitalària integral de dones, nens i adolescents. Actualment és  un dels centres pediàtrics d’alta especialització més importants d’Europa. A Grup Arpuba posem de la nostra part realitzant donacions de roba en estoc a aquesta institució.

Salut i benestar
Educació de qualitat

L’ Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI) és un centre d’investigació que té com a finalitat promoure, desenvolupar, gestionar, transferir i difondre la recerca biomèdica, coneixement científic i tecnològic, la docència i la formació en l’àmbit de les ciències de la vida i de la salut. Footmoments va participar conjuntament amb IDIBGI i la Fundació Oncolliga Girona per la campanya de samarretes “Tot anirà bé” la qual tenia com a propòsit recaptar fons per a la investigació de la COVID-19 mitjançant els mecanismes que disposava l’empresa, la venda de productes personalitzats solidàris. 

Fi de la pobresa

Càritas és una entitat catòlica que té com a principal objectiu acollir les persones que es troben en situació o risc de pobresa i exclusió social, acompanyant-los i donant-los-hi suport en el seu dur i llarg camí.  Grup Arpuba col·labora amb aquesta entitat fent donacions de roba en estoc per  aquelles persones que es troben, malauradament, en aquesta situació.

Igualtat de Gènere

Una altra de les accions solidàries que s’ha fet des d’Arpuba ha sigut una donació de roba de treball per les noies de la Porta del Món. La Porta del Món és un bar-restaurant sense ànim de lucre gestat i parit per banyolines de diferents orígens. Cuina mediterrània, amb flames d’arreu del món.

Fi de la pobresa
FAM ZERO

Som sostre és una organització sense ànim de lucre que s’encarrega de mantenir un vincle amb aquelles persones que no tenen sostre oferint-los-hi un tracte d’igualtat i ajudant-los i recolzant-los en el seu camí. Grup Arpuba ha col·laborat amb aquesta entitat oferint-los-hi roba d’abric per aquells que més ho necessiten.

Salut i benestar

L’ Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras que busca fomentar el desenvolupament de la recerca en el camp de la onco-hematologia, agilitzar l’aplicació de nous tractaments, millorar l’assistència i la supervivència dels malalts, contribuir a la formació de nous investigadors i establir sinergies amb altres grups de recerca nacionals i internacionals. Arpuba col·labora amb aquesta entitat a través de la seva marca solidària, Footmoments.

OBJECTIUS DE DIMENSIÓ AMBIENTAL

AIGUA NETA I SANEJAMENT
VIDA SUBMARINA

Ocean Cats és un equip esportiu que ha iniciat un projecte el qual es durà a terme durant el 2022. És un repte solidari que té com a objectiu la conservació dels mars i oceans. Grup Arpuba hi ha col·laborat recentment oferint-los-hi la seva equipació.

VIDA TERRESTRE

La Fundació Mona és una entitat que té com a objectiu el rescat i la rehabilitació dels primats oferint-los-hi una segona vida. Arpuba ha aportat el seu granet de sorra realitzant una donació a través dels beneficis obtinguts de la seva marca solidària, Footmoments.

OBJECTIUS DE DIMENSIÓ ECONÒMICA

Reducció de les desigualtats

Un dels objectius de la fundació Càritas és acabar amb les desigualtats entre individus tant a nivell social com econòmic. Per aquest motiu treballa per poder oferir oportunitats a aquells que es troben en situacions de desigualtat.

Reducció de les desigualtats

La Porta del Món garanteix a les seves treballadores una ocupació remunerada i de qualitat per tal d’avançar cap a un camí d’igualtat i prosperitat.