Brodats

El brodat industrial és un art que consisteix en l’ornamentació manual o industrial dels brodats; per mitjà de brins tèxtils o fils de brodar, en una superfície flexible. Els fils de brodar que s’empren en el brodat industrial poden ser de seda, llana, polièster, niló i altres, amb variats colors; com també fils metàl·lics de plata i or o de laminatge sintètic.

Avui dia el brodat tèxtil li permet desenvolupar la seva Imatge Corporativa en qualsevol peça tèxtil; és un mètode que s’utilitza per a personalitzar peces amb excel·lent qualitat i economia; pràcticament no té limitacions, permet realitzar personalitzacions sobre qualsevol brodat, i ofereix una gran durabilitat. En peces com a samarretes, polos, camises, polars, jaquetes, gorres, el brodat tèxtil és un valor afegit a la peça, amb màquines industrials multicapçals d’última generació es pot realitzar tant tirades curtes o de gran volum.

DTF (Direct to Film)

El DTF és un nou sistema d’impressió que permet imprimir sobre diferents tipus de suports tèxtil com poden ser cotó, polièster i no teixits. Aquests poden ser tant en blanc i de colors, tant clars com foscos (i fins i tot rígids).

La solució consisteix en imprimir amb una impressora amb tintes especials de gran flexibilitat sobre una pel·lícula PET, la qual posteriorment afegim pols adhesiu de poliamida que quedarà fixat a la seva superfície després d’un procés de curat. Posteriorment s’estampa al tèxtil amb una premsa tèrmica.

Impressió Digital

La impresió digital és un procés que consisteix en la impresió directa d’un arxiu digital en un paper o altres materials per diversos mitjans, sent el més comú la tinta a la impressora d’injecció de tinta (cartutxos), tòner a impressora làser i impresores de gran format tipus plotter.

Aquest procés, habitualment ofert de manera professional per petits negocis, és ideal per a projectes d’impressió de baix volum i / o temps de lliurament extremadament curts, ja que una de les principals avantatges que ofereix és la disponibilitat gairebé immediata dels impresos, ja que no requereix temps d’assecat o modificacions al no treballar amb tintes tan denses com les que s’utilitzen en el procés de d’impressió clàssic.

Roll up i pancartes

Si necessites fer visible el teu negoci o mostrar una idea que tens, nosaltres et podem oferir la possibilitat de disposar d’un roll up o pancarta informativa. Disposem d’una amplia varietat de materials i  mides que podem oferir.

 

Serigrafia

La serigrafia és una tècnica d’impressió en el mètode de reproducció de documents i imatges sobre qualsevol material, i consisteix a transferir una tinta a través d’una malla tibada en un marc. El pas de la tinta es bloqueja en les àrees on no hi haurà imatge mitjançant una emulsió o vernís, quedant lliure la zona on passarà la tinta.
El sistema d’impressió és repetitiu, això és, una vegada que el primer model s’ha aconseguit, la impressió pot ser repetida centenars i fins a milers de vegades sense perdre resolució.

Sublimació

Les impresores de sublimació de tinta empren un procés d’impressió que utilitza calor per a transferir tinta a mitjans com targetes de plàstic, paper, ceràmica o tèxtil. El procés consisteix usualment a posar un color cada vegada utilitzant una cinta que té panells de color. Aquestes impressores estan principalment pensades per a aplicacions de color d’alta qualitat, incloent-hi fotografia en color, i són menys recomanables per a text. Primerament utilitzades en les copisteries, cada vegada més s’estan dirigint als consumidors d’impressores fotogràfiques.

Tampografia

La tampografia, és un procés de reproducció relativament jove. Consisteix en una placa metàl·lica o plàstica, revestida d’una emulsió fotosensible, on es grava la imatge per un procés químic, formant un gravat al buit, aquesta placa és coberta de tinta i escombrada per una fulla, posteriorment un tampó de silicona pressiona sobre el gravat de la placa recollint la tinta de gravat en relleu i transportant-la sobre la peça que serà impresa per contacte. Aquest sistema és actualment molt utilitzat per al marcatge de peces industrials i publicitat.

Vinil

El vinil tèxtil és un material plàstic enrotllat en una bobina i que s’utilitza com transfer en la personalització i impressió de dissenys ben definits en peces i teixits. Per regla general els colors disponibles són els que s’estableixen en la fabricació del vinil, no podent triar entre colors pantone o barreges, a més compta amb una gamma molt àmplia de colors especials com els hologràfics, fluor, reflectants i fashion.

La varietat de peces i tèxtil que podem realitzar amb transfers de vinil és molt àmplia com ara samarretes personalitzades, polos, dessuadores, bosses, gorres, motxilles i tot tipus de teixits de cotó, polièster, niló o sintètics.

Packaging

Els envasos sostenibles o ecològics són una manera conscient de presentar un producte al client final. Es tracta d’envasos i materials fets amb components reciclats i amb un impacte mínim sobre el medi ambient.

Per aquest motiu, a Grup Arpuba utilitzem paper reciclat a l’hora de presentar els nostres productes i productes ecològics per aconseguir reduir els residus que se’n generen.