Estàs pensant en organitzar un viatge final de curs?

Si aquest és el vostre cas, vol dir que us trobeu al lloc ideal. A Grup Arpuba hem pensat en crear un espai per vosaltres, on us facilitarem aquesta feina.

Com funciona?

Primerament es crearà una pàgina a la qual s’haurà d’accedir mitjançant una contrasenya, per tal que només puguin realitzar la compra dels vostres productes, els alumnes que se’ls indiqui el codi. En aquesta pàgina es trobarà un text explicatiu per als alumnes i l’accés als productes que s’ofereixen.

També hi haurà una sèrie de dades que els alumnes hauran d’omplir, per tal de realitzar la seva comanda.

El disseny

Normalment, el disseny a marcar al producte o productes escollits és entregat pel client. Però en el cas de trobar-se que no es disposa de cap disseny seleccionat, a Grup Arpuba oferim el servei de crear-ne un que s’adapti a les necessitats del client. 

Una vegada escollit el disseny i producte o productes,  prepararem un fotomuntatge per tal que el client pugui apreciar com quedarà el producte final. En aquest document hi apareixeran les mides aproximades del marcatge, el color i sobre quin producte anirà.

Entrega del material

El material s’entregarà a la persona responsable, per tal que pugui repartir les quantitats que cada alumne ha sol·licitat.

Juntament amb aquest es lliurarà una llista amb les dades corresponents de cada alumne i els productes demanats.

Per poder accedir a la pàgina d’exemple el codi a introduïr és: Arpuba25